menu

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ένα ξεχωριστό Citroen Van H



Στις 25 Απριλίου παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων στο Birmingham δύο ιδιαίτερα μοντέλα της Citroen. Το ένα είναι ένα Type H και το άλλο ένα νέο Jumpy. Αυτό που τα κάνει όμως να ξεχωρίζουν είναι ότι και τα δύο έχουν ντυθεί στα χρώματα της αθλητικής φίρμας Le Coq Sportif και αυτό για να εορταστούν τα 70 χρόνια ζωής του Type H.

Έχουν βαφτεί σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα και προωθούν την καλή αισθητική με τις μοντέρνες και παράλληλα ρετρό πινελιές. Το κάθε μοντέλο έχει τη δική του φιλοσοφία, αλλά ταξιδεύουν το καθένα στο δικό τους δρόμο.
Το Type H κρατάει ζωντανή την ιστορία του μοντέλου μέσα από τα ζωηρά χρώματα. Οι ξύλινες επιφάνειες χαρίζουν έναν νοσταλγικό χαρακτήρα, ενώ έχει επιλεγεί καφέ δέρμα για το εσωτερικό του. Από την άλλη, το Jumpy  διαθέτει μαύρο ξύλο με λευκό δέρμα στα καθίσματα και κόκκινες και μπλε πινελιές, που είναι άλλωστε χαρακτηριστικά χρώματα της Le Coq Sportif.
Τα δύο αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί σε εργαστήρια ποδηλάτων, ενώ προσφέρουν κι άλλες υπηρεσίες που βοηθούν τόσο τους επιβάτες όσο και τους… περαστικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts