menu

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει άρωμα και γεύση Αφρικής


Το 16ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20-21/5 θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αφρικανική κουλτούρα και γαστρονομία, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πολύχρωμες φορεσιές, περίπτερα και πάγκοι με είδη λαϊκής τέχνης, τραγούδι, χορός και άφθονο φαγητό με τοπικά αρώματα περιμένει όλους μας το Σάββατο και την Κυριακή (20-21/5) στο 16ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί στο Λιβυκό Σχολείο στο Ψυχικό.

Στο φεστιβάλ αυτό συμμετέχει πλήθος αφρικανικών χωρών, όπως η Αγκόλα, η Αίγυπτος, η Αιθιοπία, η Ακτή Ελεφαντοστού, η Αλγερία, η Γκάνα, η Δημοκρατία του Κονγκό, η Κένυα, η Λιβύη, το Μαρόκο, η Νιγηρία, η Νότια Αφρική, η Σενεγάλη, οι Σεϋχέλλες, το Σουδάν και η Τυνησία, έτοιμο να μοιραστεί με τους επισκέπτες κάτι από τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της Αφρικής,προβάλλοντας τοπικές φορεσιές, μουσική και χορό. Στα περίπτερα θα πωλούνται είδη λαϊκής τέχνης, ενδυμασίες καθώς και παραδοσιακά εδέσματα και ποτά, ενώ ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στονΣύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».
Info
16ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης
Λιβυκό Σχολείο στο Ψυχικό
25ης Μαρτίου 2 και Μαραθωνοδρόμων
20-21/5, Σάββατο: 10 π.μ.-10 μ.μ. και Κυριακή: 10 π.μ. με 7 μ.μ.
Είσοδος €3, παιδιά έως 10 ετών: δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Moby - Almost Home (with Damien Jurado)

 

Popular Posts