menu

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πανέμορφο – Φωτίστηκε ξανά μετά από 20 χρόνια το σήμα της Ολυμπιακής αεροπορίας


Φωταγωγήθηκε ξανά το παλαιό σήμα της Ολυμπιακής που βρίσκεται στην ανακαινισμένη πλατεία, στη συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης με τη Μαρίνου Γερουλάνου.
Πρόκειται για το σήμα κατατεθέν της περιοχής εδώ και χρόνια. Από το 1973 που κατασκευάστηκε ήταν σημείο αναφοράς, είτε για όσους έκλειναν ραντεβού για να συναντηθούν στον δρόμο και να πάνε παρέα στον προορισμό τους, είτε για όσους έφταναν από τα βόρεια προάστια, αφού βλέποντάς τον καταλάβαιναν πως είχαν φτάσει στο Ελληνικό.
Ακόμη όμως και για τους ξένους τουρίστες που έφταναν στο ανατολικό αεροδρόμιο, ήταν το σημάδι πως έμπαιναν στην Αθήνα.



Τα χρόνια όμως πέρασαν και σταδιακά τα φώτα στο σήμα της Ολυμπιακής έσβησαν και αυτό έμοιαζε με ένα από τα πολλά ερείπια που έμειναν πίσω στην περιοχή μετά τη μετακόμιση στα Σπάτα.
Τελικά όμως, σχεδόν 20 χρόνια μετά, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής και από την Τετάρτη το σήμα της Ολυμπιακής άναψε και πάλι.
Με ρετρό διάθεση άναψε ξανά 
Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης είχε οργανώσει το βράδυ της Τετάρτης ειδική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του σήματος. Την παράσταση έκλεψαν οι… πιλότοι και οι… αεροσυνοδοί με τις ρετρό στολές τους.

Γιάννης Κωνσταντάτος, περιχαρής για το αποτέλεσμα, έβγαλε selfie στο σημείο και την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρόνια πολλά στην Kim Kardashian

                                            Χρόνια πολλά στην Kim Kardashian

Popular Posts