menu

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανων Κρίνων) δεν είναι πια κοντά μας ο Ποιητής της Ροκ...!



KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑΝΟ
Ο Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανων Κρίνων) δεν είναι πια κοντά μας
Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί (Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου) από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Facebook.
Ο τραγουδιστής του αγαπημένου ροκ συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα έχασε την μάχη που έδινε εδώ και χρόνια με την επάρατη νόσο. «Επιθυμώ να αρθρώσω αυτήν την ασθένεια και να το μοιραστώ μαζί σας, παρά να συνεχίσω να αποφεύγω την αλήθεια.

Πάσχω από μεταστατικό καρκίνο των οστών. O οποίος στην διάγνωσή του είναι αρκετά επιθετικός. Είμαι σε μια δύσκολη μάχη, μα νιώθω δυνατός και μαχητής και ελπίζω να βγω νικητής από αυτήν. Θέλω να σας στείλω όλη την θετική μου ενέργεια. Ζήστε την κάθε σας μέρα με αλήθεια, έρωτα, αγώνα και δημιουργία. Ζήστε την κάθε ημέρα σας σαν να ήταν η τελευταία σας», είχε ανακοινώσει το Μάιο του 2015 μέσω Facebook, συγκλονίζοντας τους φίλους και θαυμαστές του.
Ο 49χρονος Θάνος Ανεστόπουλος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1967 και υπήρξε μέλος των Διάφανων Κρίνων από το 1991 όταν και σχηματίστηκαν. Μετά τη διάλυση της μπάντας το 2009, ο Ανεστόπουλος συνέχισε solo κι έτσι το 2012 κυκλοφόρησε με την Inner Ear Records τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Ως το τέλος» κάνοντας παράλληλα solo εμφανίσεις.
Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, σκιτσογράφος, ο πολυπράγμων Ανεστόπουλος με τη χαρακτηριστική βαθιά φωνή έγραψε τραγούδια και για το θέατρο αλλά και για ταινίες μικρού μήκους, ενώ συνήθιζε να εικονοποιεί τους στίχους με δικά του ζωγραφικά έργα που στη συνέχεια παρουσίαζε στα live του.
Το Σεπτέμβριο του 2015 τα Διάφανα Κρίνα επανενώθηκαν για δύο μόνο βραδιές με αφορμή την μάχη του Θάνου Ανεστόπουλου με τον καρκίνο. Οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν τον περασμένο Μάιο στην τελευταία συναυλία του στο Παλλάς, σε μια φορτισμένη και γεμάτη συγκίνηση βραδιά, καθώς όλοι γνώριζαν πια την κατάσταση της υγείας του και πως το τέλος είναι κοντά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρόνια πολλά στην Kim Kardashian

                                            Χρόνια πολλά στην Kim Kardashian

Popular Posts