menu

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

The Weeknd - Can't Feel My Face


Είναι ο Abel Tesfaye η αποκάλυψη της χρονιάς? Θα ήταν αν μιλούσαμε για ντεμπούτο. Ο Καναδός δεν είναι όμως κάποιος χθεσινός, καθώς αυτό είναι το δεύτερο του άλμπουμ και το όνομα του παίζει παντού τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος όμως στέφεται απόλυτος κυρίαρχος της χορευτικής ποπ, ποντάροντας στα κολλητικά ρεφρέν και τα άκρως σεξουαλικά υπονοούμενα.


Το "Behind The Beauty Τρέλα" περιέχει τραγούδια φτιαγμένα για τα πίστες χορού, φτιαγμένα για να τα ακούμε και να τα χορεύουμε για πολύ καιρό. Το «Εγώ δεν μπορεί να αισθάνεται το πρόσωπο μου» με σωστή δοσολογία synth βγαλμένο από τα '80' και αναφορές στον -μάλλον ήρωα του- Michael Jackson, είναι ένα από τα μεγάλα hits Της χρονιάς. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς το επαναλάβουμε θα έρθει αβίαστα στο πρώτο ενιαίο το "The Hills". Ο ερωτισμός στάζει από τα ταβάνια στο "κερδίσει" που έντυσε το "50 αποχρώσεις του γκρι" - που μπορεί να ήταν χάλια ταινία, αλλά σώθηκε από τέτοια κομμάτια στο soundtrack. Η απαλή ψυχή μαγνητίζει στο "Shameless" ή το "συχνά", με μια βραδυφλεγή κάψα που δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο. Η Lana Del Rey ακούγεται ιδανική γυναικεία παρουσία στο «Φυλακισμένος», ενώ ο Kanye West δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το έργο, ακόμα και στην καρέκλα του παραγωγού στο «Χαμένοι».

Ακούγοντας το δεύτερο του άλμπουμ Weeknd, θα σου δημιουργηθούν πολλά συναισθήματα, από ερωτική επιθυμία, μέχρι διάθεση για χορό, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ  μελαγχολία. Είναι ένας ολοκληρωμένος κύρια δίσκος της εποχής του, προορισμένος για πολλές, απολαυστικές ακροάσεις. 

Άλμπουμ: BEAUTY ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ
Καλλιτέχνης: The Weeknd
Ετικέτα: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ / UNIVERSAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts