menu

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Beth Hart - Better than home».

Η «μετενσάρκωση» της Janis Joplin
Ήταν μια βραδιά μαγική η 30 Ιουλίου, μας τίμησε και την τιμήσαμε, συναυλία της Μπεθ Hart στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιήθηκε.
Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει μετενσάρκωση της Janis Joplin και αυτό διαπιστώνεται εύκολα από τις πρώτες νότες που βγαίνουν από το στόμα της. Άλλωστε την ενσάρκωσε και επί σκηνής στο Broadway, σε μουσικές αφιερωμένο στη ζωή της Joplin. Η Μπεθ Hart, βρέθηκε στην Τεχνόπολη.
Η Μπεθ Hart είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της blues rock εδώ και πολλά χρόνια, με καριέρα που την έφερε κοντά στα βραβεία Grammy αλλά και σε σημαντικούς μουσικούς με τους οποίους συνεργάστηκε: Jeff Beck, ο Joe Bonamassa, Buddy Guy και ο Slash.

Με την τόσο ιδιαίτερη φωνή της, στην πρώτη της αθηναϊκή εμφάνιση, μας παρουσίασε μια επιλογή από τραγούδια της μέχρι τώρα καριέρας της, αλλά και τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «καλύτερα από το σπίτι».

Η ίδια μάλιστα μας δήλωσε ενθουσιασμένη που θα παίξει στην Ελλάδα και «στην πιο ιστορική πόλη του κόσμου, την Αθήνα. Και συνεχίζει λέγοντας: «Ξέρω, διαβάζω και ακούω για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες και συμπάσχω. Ελπίζω, για το διάστημα που θα παίξω, να φέρω λίγο φως στις καρδιές σας, ευτυχία και χαμόγελο ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts