menu

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Sexy Argentinian Tango


Ένα «τελευταίο ταγκό» από την Ute Lemper
Ετοιμαστείτε για ένα «Τελευταίο Ταγκό στο Βερολίνο» αύριο Τρίτη 26 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής.
Με τραγούδια των Weill, Brel, Ferre, Πιατσόλα και Hoellander κι ένα ειδικό αφιέρωμα στον Πάμπλο Νερούδα, θα γεμίσει η αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής αύριο 26 Μαΐου. Η εξαιρετική Γερμανίδα ντίβα Ute Lemper επιστρέφει στη χώρα μας για να μας παρασύρει ακόμα μια φορά με το μοναδικό αυθεντικό της ταλέντο.

Η Ute Lemper θα παρουσιάσει μια παράσταση-ταξίδι στο χρόνο και τις διαφορετικές κουλτούρες που γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια της αστραφτερής της πορείας. Από τη Νέα Υόρκη και το Βερολίνο, μέχρι το Παρίσι, το Μπουένος Άιρες και το Σύδνεϋ, θα περιπλανηθεί στα σοκάκια του κόσμου και θα εξιστορήσει ιστορίες για το χαμό, την αγάπη, το πάθος, την επιβίωση, την επανάσταση, την αντίδραση στην καταπίεση. Τραγούδια για ανθρώπους και όνειρα, τραγούδια για όσους τολμούν ακόμα να ονειρεύονται.
Το ταξίδι της θα ξεκινήσει από το Βερολίνο με μουσική υπόκρουση το βασικό ρεπερτόριό της, τα λόγια τoυ Μπρεχτ και τη μουσική του Weill και των καμπαρέ του Μεσοπολέμου και θα συνεχιστεί στο ποιητικό σύμπαν των γαλλικών τραγουδιών των Brel, Piaf, Ferre για να φτάσει στον αργεντίνικο κόσμο της ταγκό Nuevo του Piazzolla. Πέρα όμως από τα τραγούδια των αγαπημένων συνθετών, η Ute Lemper θα παρουσιάσει και δικά της κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

by Sofia Vergara για ένα τριαντάφυλλο αληθινό...

by Sofia Vergara Μας λέει ό,τι.. Χρειάζεται ένα τριαντάφυλλο που δίνεται από την καρδιά που να με αγαπάει αληθινά 

Popular Posts