menu

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Οι καλύτερες μουσικές εμφανίσεις στους Simpsons



Με αφορμή την συμπλήρωση - πριν λίγο καιρό- 25 χρόνων από την έναρξη της σειράς-σύμβολο της εναλλακτικής αμερικανικής τηλεόρασης, ας θυμηθούμε μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες της μουσικής, που μεταμφιέστηκαν σε κίτρινους καρτούν ήρωες και άφησαν το δικό τους στίγμα.

Elvis CostelloTom PettyKeith RichardsMick JaggerLenny Kravitz και Brian Setzer  Όλοι αυτοί οι rock stars βρέθηκαν μαζεμένοι στο επεισόδιο “How I Spent My Strummer Vacation”, όπου ο Homer μαζί με άλλους κατοίκους του Springfield πάνε διακοπές στο Rock Star Camp, όπου μορφώνονται για τη ροκ μουσική από τους παραπάνω ειδήμονες. Μάλιστα, αποφασίζουν να φτιάξουν μια δική τους μπάντα, αλλά λίγο πριν τη συναυλία τους, οι ροκ θεοί τους κυνηγάνε και το όνειρο του αγαπημένου μας ήρωα παραμένει ανολοκλήρωτο.


Paul&Linda McCartney Αν και στην έβδομη σεζόν ο McCartney είχε εμφανιστεί μαζί με τους υπόλοιπους Beatles, συμμετείχε για άλλη μια φορά στο show μαζί με την πρώην γυναίκα του Linda, ως πνευματικοί μέντορες της κόρης Lisa, που αποφασίζει να γίνει χορτοφάγος.

The Who Το Springfield βρίσκεται σε διάσπαση, όταν ένα τοίχος χωρίζει τους φτωχούς από τους πλούσιους. Η μόνη λύση για να ενωθούν ξανά οι κάτοικοι είναι μέσω του rock n’ roll.  Οι Who, μια μπάντα που οι fans ήθελαν διακαώς να εμφανιστεί στο show, από τα πρώτα χρόνια προβολής του, ανέλαβαν το ρόλο του σωτήρα.

Lady Gaga  Η μεγαλύτερη pop star της σύγχρονης εποχής δεν θα μπορούσε να λείπει από το show. Από τη στιγμή που κάνει της εμφάνιση της στο Springfield, γίνεται πρότυπο για τους κατοίκους με τα μηνύματα της για το να “είσαι ο εαυτός σου”. Η Lisa αν και αρχικά καχύποπτη, τελικά μαγεύεται και αυτή από τις δοξασίες της Gaga και στο τέλος οι δυο τους τραγουδάνε ένα ντουέτο. Να σημειωθεί ότι η Gaga αλλάζει στη διάρκεια του επεισοδίου 18 κοστούμια, ανάμεσα τους και το θρυλικό φόρεμα από κρέας.

Johnny Cash  Ένα μυστήριο “ταξίδι” του Homer υπό την επήρεια ενός ψυχοτρόπου είδους πιπεριάς από τη Γουατεμάλα (insanity peppers), παίρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα τροπή όταν ο Johny Cash εμφανίζεται στο όραμα του, υπό τη μορφή του Space Coyote, ο οποίος του αποκαλύπτει αυτό που ήξερε εξ’ αρχής, ότι δηλαδή η Marge είναι η αδελφή ψυχή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Lycky You

 

Popular Posts