menu

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Επίσημη πρεμιέρα, η ταινία «Περιπέτεια στο Αιγαίο»


Επίσημη πρεμιέρα έκανε η Έλληνο - Φινλανδικής παραγωγής ταινία, για την ταινία «Περιπέτεια στο Αιγαίο» σε συμπαραγωγή OTE TV Και με τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών και των συντελεστών της.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες πανελλαδικά από της 8 Ιανουαρίου 2015 από την Audio Visual, και μέσα στο 2015 θα προβληθεί στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA, σε α’ τηλεοπτική προβολή.
Στην πανέμορφη Κω, η Αντριάνα γνωρίζει τον Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία και μεταξύ τους αναπτύσσεται μία τρυφερή σχέση αγάπης.

Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: Η Αντριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Αντριάνα και να βρουν το θησαυρό.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Taavi Vartia, την παραγωγή ο Jarkko Hentula και η φινλανδική εταιρεία παραγωγής Yellow Group, σε συνεργασία με την ελληνική Inkas Films, επιδοτούμενη από το Ελληνικό αλλά και το Φινλανδικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sia - I'm Still Here (JOKER)

 

Popular Posts