menu

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Έλβις Πρίσλεϊ θα γινόταν σήμερα 80 ετών και θα ήταν κάπως έτσι ...



Ο Ελβις «ογδοντάρισε»! Τι κι αν ο βασιλιάς του ροκ εντ ρολ έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 1977; Στη γενέτειρά του, το Τουπέλο του Μισισίπι, στήνουν από σήμερα ένα τριήμερο πάρτι γενεθλίων.

Με αφορμή τη γέννησή του, στις 8 Ιανουαρίου 1935, οι υπεύθυνοι του Μουσείου Έλβις Πρίσλεϊ της περιοχής ετοίμασαν πληθώρα εκδηλώσεων μνήμης, όπως την κοπή τούρτας και τα αποκαλυπτήρια δύο νέων αγαλμάτων του θρυλικού τραγουδιστή.



Η Συμφωνική Ορχήστρα του Βόρειου Μισισίπι θα ερμηνεύσει τραγούδια του ενώ για την Παρασκευή (09/01) είναι προγραμματισμένος και διαγωνισμός ταλέντων με σωσίες του μεγάλου καλλιτέχνη.

Δημοφιλές θέμα συζήτησης ανάμεσα στους θαυμαστές του θα είναι μια φωτογραφία που δημιούργησε η αμερικανική σελίδα PhotoJoe.Com και παρουσιάζει τον Πρίσλεϊ στα 80 του, αν φυσικά ζούσε. Οι υπεύθυνοι του φωτογραφικού ιστότοπου έφτιαξαν την εικόνα χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό που παρουσιάζει τον τραγουδιστή με γκρίζα μαλλιά και πολλές ρυτίδες αλλά με το χαρακτηριστικό χαμόγελό του.

Εκπρόσωπος του Μουσείου, σχολιάζοντας τη φωτογραφία, δήλωσε πως είναι πολύ κοντά στο πώς φαντάζονται και οι ίδιοι το είδωλό τους σε αυτή την ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Lycky You

 

Popular Posts