menu

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Το Μπουφάν Φορτίζει το Smartphone σου (Φώτο)


Πρακτικότατο
Πώς αυτό το μπουφάν φορτίζει το smartphone σου

Η περιορισμένη έκδοση ενδυμάτων που θα φορτίζουν ηλεκτρονικές συσκευές είναι εδώ.

Είναι πολύ συνηθισμένο η μπαταρία του smartphone μας να αδειάζει τις πιο ακατάλληλες στιγμές και εμείς να εκνευριζόμαστε, καθώς δεν μπορούμε να το φορτίζουμε παντού και πάντα. Πώς θα σας φαινόταν όμως η ιδέα ενός φορτιστή κρεμασμένου πάνω μας όλη μέρα, και μάλιστα με την υπογραφή ενός από τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές διεθνώς;

Ο Tommy Hilfiger φαίνεται πως εισάκουσε το πρόβλημα της ανθρωπότητας και παρουσιάζει την περιορισμένη έκδοση ηλιακών μπουφάν, τα οποία θα τροφοδοτούν τις ηλεκτρονικές μας συσκευές όπου κι αν βρισκόμαστε, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

Το συγκεκριμένο μπουφάν αποτελεί προϊόν συνεργασίας του μόδιστρου με τον κατασκευαστή ηλιακών πάνελ «Pvilion» και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες. Διαθέτει εύκαμπτα ηλιακά πάνελ στο πάνω μέρος της πλάτης, ανθεκτικά στο νερό, ενώ έχει και απίθανη εμφάνιση και μας υπόσχεται πως δεν θα ξεμείνουμε ποτέ ξανά από μπαταρία. Μάλιστα, το μπουφάν έχει ένα καλώδιο με δυο θύρες USB, για τη φόρτιση δυο συσκευών ταυτόχρονα. Κοστίζει περίπου 599 δολάρια και το 50% των εσόδων του πηγαίνουν στη φιλανθρωπική οργάνωση «Fresh Air Fund», η οποία χρηματοδοτείται από τον Tommy Hilfiger και στέλνει 1.700.000 άπορα παιδιά της Νέας Υόρκης σε θερινή κατασκήνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F.R David - Words (Dim Zach edit)

 

Popular Posts