menu

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Photo of the Day



Η πιο vintage συλλογή αυτοκινήτων – Ferrari και Maserati παρατημένες σε φάρμα της Γαλλίας


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε οικογένεια της Γαλλίας όταν ανακάλυψε πως η κληρονομιά του αποθανόντα παππού της οικογενείας κουβαλούσε βαριά ιστορία και άξιζε πολλά εκατομμύρια. Πώς θα σας φαινόταν να βρισκόταν ξαφνικά στην κατοχή σας μια τεράστια συλλογή vintage αυτοκινήτων μέσα στην οποία περιλαμβάνονται Ferrari, σπάνιες Maserati και αυτοκίνητα που ανήκαν στην Τζέιν Φόντα, Τον Αλέν Ντελόν και τον Αιγύπτιο βασιλιά Φερούκ;
Η συλλογή του Ρότζερ Μπάιλον εγκαταλείφτηκε σε ένα γκαράζ και πνίγηκε κυριολεκτικά κάτω από στοίβες εφημερίδων και πολλή σκόνη. Τα 60 «διαμάντια» που φιλοξενούνται στο γκαράζ πέρασαν στην κατοχή της οικογένειάς του πριν από 10 χρόνια, όταν ο συλλέκτης πέθανε. Κανείς δεν είχε προσέξει την αξία των συλλεκτικών αυτών κομματιών και ουδέποτε οι συγγενείς ασχολήθηκαν μαζί τους.

Σπάνιες Ferrari, Maserati, Facel Vega, Jaguar, Talbot-Lago και Hispano Suiza Cabriolet βρέθηκαν στο γκαράζ, όλα σε άσχημη κατάσταση, αλλά με προοπτικές να φτιαχτούν και να κοσμήσουν τον χώρο των πραγματικά παθιασμένων συλλεκτών. Η συνολική αξία και των 60 αυτοκινήτων υπολογίζεται γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Η συλλογή μάλιστα, θα δημοπρατηθεί στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 στο Παρίσι με τα κέρδη για τους συγγενείς να είναι απίστευτα υψηλά.

Κάπως έτσι οι «παλιατζούρες» του παππού αποδείχθηκαν σωτήριες για τους απαράδεκτους συγγενείς οι οποίοι παρά την άγνοιά τους για τη συλλεκτική αξία και των οχημάτων θα βρεθούν με πολλά εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F.R David - Words (Dim Zach edit)

 

Popular Posts