menu

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Camille Cerf Και πανέμορφη και μορφωμένη η Miss France! (Φώτο)


 Η Camille Cerf κέρδισε φέτος τον τίτλο «Μις Γαλλία», εντυπωσιάζοντας όχι μόνο με την ομορφιά της, αλλά και με τη μόρφωσή της. Η νεαρή καλλονή είναι 19 ετών και κατάγεται από τη βόρεια Γαλλία, ενώ σπουδάζει στη Σχολή Εμπορίου της Lille, η οποία θεωρείται μια από τις πιο έγκριτες της χώρας.

Και φέτος ο διαγωνισμός έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ τα γαλλικά μέσα δεν έχουν σταματήσει να επιμένουν ότι δεν υπάρχει καμιά σχέση του επιπέδου των κοριτσιών που διαγωνίζονταν παλαιότερα έτη, με το επίπεδο των κοριτσιών που διαγωνίζονται τώρα.

Όπως φαίνεται, φέτος δεν παρέλασαν γυναίκες-γλάστρες, αλλά κοπέλες με σπουδές και ανησυχίες. Συγκεκριμένα, η Camille μετά το λύκειο παρακολούθησε ένα διετές πρόγραμμα προετοιμασίας και στη συνέχεια μπήκε στο πανεπιστήμιο, από όπου θα πάρει και Bachelor, σε αντίθεση με τη νικήτρια του διαγωνισμού του 2000, Sonia Rolland, η οποία παράτησε το λύκειο για να γίνει μοντέλο.

Την τελευταία δεκαετία ο διαγωνισμός έχει γνωρίσει κοπέλες με πολλά πτυχία, με πιο γνωστό παράδειγμα την Corinne Coman, η οποία μετά τη στέψη της πήρε δύο Master στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Επιχειρήσεων και στο Marketing και την Επικοινωνία Επιχειρήσεων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

F.R David - Words (Dim Zach edit)

 

Popular Posts