menu

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τα «έσπασε» η Λόπεζ στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία [εικόνες] Η Τζένιφερ Λόπεζ με την εμφάνισή της στα Αμερικανικά Μουσικά



 Βραβεία που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής απέδειξε ότι δεν έχει σκοπό να παραδώσει τα όπλα και σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραμείνει η πιο σέξι γυναίκα του Χόλιγουντ και την επόμενη δεκαετία.

Μ εμφάνιση για… γερά νεύρα η 45χρονη Τζένιφερ «κόλασε» μικρούς και μεγάλους και άφησε –χωρίς υπερβολή- στην αφάνεια όποια γυναίκα είχε την ατυχία να βρεθεί στο πλευρό της. Μία από αυτές; Η Σελένα Γκόμεζ. Η Τζένιφερ έφτασε και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί των American Music Awards 2014, στο Λος Άντζελες με αποκαλυπτικό φόρεμα σε σομόν απόχρωση που άφηνε ακάλυπτους τους γυμνασμένους τους κοιλιακούς και τράβηξε τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ήταν αρκετό για την σούπερ σέξι Λόπεζ, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και τα «έσπασε» κυριολεκτικά κουνώντας τα πλούσια οπίσθιά της και κάνοντας χορευτικές φιγούρες που θα ζήλευε και εικοσάρα. Το Booty των Λόπεζ – Αζαλέα ήταν από τα highlights της βραδιάς με την Τζένιφερ να αποδεικνύει πως είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον τίτλο της πιο σέξι και πληθωρικής τραγουδίστριας.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία είναι συνηθισμένη στο να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στη σκηνή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η συγκεκριμένη εμφάνιση θεωρήθηκε η καλύτερη του κόκκινου χαλιού.
Εμείς πάντως πολύ την καμαρώνουμε την Τζένιφερ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts