menu

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Oι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο Τζόρτ & Αμάλ















Oι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο
«Ο γάμος ήταν παραπάνω από τέλειος»
O 50χρόνος Τζόρτ και η 36χρόνη καλλονή δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν τελούν αυτή την ώρα τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο της Βενετίας.

Σε αντίθεση με το θρησκευτικό γάμο του Σαββάτου από όπου δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της νύφης, η Αμάλ δεν κρύφτηκε και χάρισε στους παπαράτσι μερικά καρέ.
Η σημερινή τελετή είναι πάντως, περισσότερο τυπική και αποτελεί ουσιαστικά μια επισημοποίηση αυτής του Σαββάτου.
Η λιβανέζα δικηγόρος, πλέον, επέλεξε για τον πολιτικό γάμο να φορέσει ένα λευκό σύνολο δύο κομματιών που αποτελούνταν από μια παντελόνα και ένα crop top ίδιας απόχρωσης. Το λουκ της συμπλήρωνε ένα λευκό καπέλο με τεράστιο γείσο το οποίο είχε μια μαύρη κορδέλα αντίστοιχη με εκείνη που ήταν ραμμένη ψηλά στη μέση της παντελόνας της.
Πληροφορίες θέλουν την Αμάλ, να επισκέπτεται σύντομα την Ελλάδα για το θέμα των γλυπτών του Παρθενώνα.
Τα δώρο των νιόπαντρων στους καλεσμένους
Ένα απλό αλλά πολύ γλυκό δώρο επέλεξε να δώσει στους καλεσμένους του το νιόπαντρο ζευγάρι.
Αμάλ και Τζορτζ επέλεξαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους στην οποία και οι δύο ποζάρουν με ιδιαίτερο νάζι. Η φωτογραφία όπως φαίνεται έχει μεγάλη αξία για αυτούς καθώς όχι μόνο αποτελεί κομμάτι από τις προσωπικές τους στιγμές αλλά ακόμα περισσότερο γιατί τα δικαιώματα του γάμου για τις φωτογραφίες έχουν πωληθεί στην Vogue προκειμένου τα έσοδα να δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα..
Η φωτογραφία συνοδεύεται από μια επιστολή στην οποία σημειώνεται ότι οι καρδιές τους χτυπούν με κοινό ρυθμό. «Είμαστε και οι δύο τόσο ευτυχείς που είσαστε εδώ. Έχετε διανύσει πολύ δρόμο, για αυτό κι εμείς κάνουμε το ταξίδι να αξίζει», έγραφαν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Lana Del Rey 2024 #MetGala συλλογή Alexander McQueen

 Η εμφάνιση της Lana Del Rey 2024 #MetGala παραπέμπει σε μια       εμβληματική συλλογή Alexander McQueen

Popular Posts