menu

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μάριος Φραγκούλης για 30ή φορά στο Ηρώδειο




Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για μία βραδιά, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, με ξεχωριστούς καλεσμένους και “καλό σκοπό”.
 Πρόκειται για την 30ή προσωπική εμφάνιση του Μάριου Φρακγκούλη κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και θα είναι αφιερωμένη στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I Live For ME – Όλα για τη Ζωή Μου.  Καλεσμένοι του επί σκηνής θα είναι η γνωστή Νορβηγίδα σοπράνο Sissel και σε ειδική εμφάνιση ο αγαπημένος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κορκολής. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ και η Παιδική Χορωδία του St. Catherine’s School υπό την μπαγκέτα του σπουδαίου μαέστρου Richard Balcombe.
Ο τίτλος της συναυλίας αυτής είναι “Sing Me An Angel” και οι δύο καλλιτέχνες, ο Μάριος Φραγκούλης και η Sissel θα ερμηνεύσουν αγαπημένα ξένα τραγούδια, που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη.
Ο Μάριος Φραγκούλης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και αποσπάσματα από το νέο διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015 στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Moby - Almost Home (with Damien Jurado)

 

Popular Posts