menu

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Οι 10 πιο σέξι ηρωίδες του Ταραντίνο



Οι γυναίκες στις ταινίες του Ταραντίνο μοιάζουν με τον δημιουργό τους, στην πλειοψηφία τους είναι ανεξάρτητες, προκλητικές και ανατρεπτικές.

Με αφορμή την ταινία «Django, ο Τιμωρός» που παίζεται στις αίθουσες, το Home Cinema αναζητά τα «κορίτσια» των ταινιών του Ταραντίνο, τα οποία κατέχουν ξεχωριστή θέση στις κινηματογραφικές του δημιουργίες.
1.
Ξεκινάμε με την Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Ούμα Θέρμαν. Η μούσα του Ταραντινο σύμφωνα με τα λεγόμενά του, με την οποία συνεργάστηκε για πρώτη φορά το 1994 στην ταινία «Pulp Fiction», ενώ έπειτα από εννέα χρόνια πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες «Kill Bill» Vol. 1 και Vol. 2.

Η μητέρα της είναι Σουηδέζα και πρώην μοντέλο, ενώ ο πατέρας της είναι Αμερικανός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια με ειδίκευση στο Βουδισμό.
Τον κινηματογραφικό της ντεμπούτο τον πραγματοποίησε σε ηλικία 18 ετών στην ταινία «Επικίνδυνες Σχέσεις» με τον Τζον Μάλκοβιτς και την Γκλεν Κλόουζ. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές ταινίες όπως: «Γκάτακα», «Οι Άθλιοι», «My Super Ex-Girlfriend», «Επικίνδυνο Πάθος» κ.ά.  

 Εδώ ως Μία Γουάλας. Προτάθηκε για Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου.
 Θα παραμείνουμε στις ταινίες «Kill Bill» Vol. 1 και Vol. 2. Εδώ κυρίαρχοι του παιχνιδιού είναι οι γυναικείου ρόλοι, οι οποίοι αναδεικνύουν δυναμικές γυναίκες…
 
 

2.
Η ηθοποιός και παραγωγός Λούσι Λιου γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από μετανάστες γονείς το 1968.
Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη διττή πολιτιστική της κληρονομιά και στην επιθυμία της να ξεφύγει από ένα αυστηρά Ασιατικόαμερικανικό πλαίσιο. Γνωστές ταινίες της είναι: «Kung Fu Panda», «Οι Αγγελοι του Τσάρλι» και «Chicago».
Η Λούσι Λιου θα είναι η τελευταία που θα αναμετρηθεί με την εκδικητική «νύφη» Ούμα Θέρμαν. 

  
3.
Η Ντάριλ Χάνα γνωστή σε όλους ως «γοργόνα»... και στις εν λόγω ταινίες ως «Elle Driver». 

  
4.
H ηθοποιός Chiaki Kuruyama...


  

5.
H εκρηκτική Βανέσα Φερλίτο Ιταλοαμερικανίδα Βανέσα Φερλίτο γεννήθηκε στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Είναι χορτοφάγος και υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων μέσω της οργάνωσης «People for the Ethical Treatment of Animals» (PETA).
Γνωστές ταινίες είναι: «Τζούλι και Τζούλια», και «Spider-Man 2». 

  
6.
H Μέρι Ελίζαμπεθ μεγάλωσε στη Βόρειο Καρολίνα και από πολύ μικρή είχε τη φιλοδοξία να γίνει μπαλαρίνα! Σε ηλικία 11 χρονών ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου στο Σικάγο, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής. 

 
 7.
Η εξωτική ηθοποιός Ροσάριο Ντόσον απέκτησε τα γοητευτικά χαρακτηρίστηκά της από την πολυεθνική κληρονομιά της οι προγονοί της κατάγονται από το Πόρτο Ρίκο, την Ιρλανδία και την Κούβα. Γεννήθηκε στη Νέα Υορκη το 1979.
Η καριέρα της ξεκίνησε από νωρίς στην τηλεοπτική σειρά «Sesame Street» (1969). Γνωστές ταινίες της είναι: «Sin City», «Ζωολογικός Τύπος» και «Λάγνα Ζωή».
 

















8.
Η "άτυχη" Ρόουζ ΜακΓκόαν... 
είναι η γλυκιά και αθώα Pam που θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο του δολοφόνου Κερτ Ράσελ.




 

 9.
Η γεννημένη στο Παρίσι Μέλανι Λορέντ είναι ευρέως γνωστή από τη γαλλική μεταγλώττιση της τηλεοπτικής σειράς «The Simpsons». Το 1998, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψή της, στα γυρίσματα της ταινίας «Αστερίξ και Οβελίξ Εναντίον Καίσαρα», με έναν φίλο της, τράβηξε την προσοχή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος της πρόσφερε ένα μικρό ρόλο στην επόμενη ταινία του «Un pont entre deux rives». Αυτό της αρκούσε για να αποφασίσει πως θέλει να γίνει ηθοποιός.
Η "αντιστασιακή" Μέλανι Λορέντ... 

 
10.
Η Γερμανίδα Νταϊάν Κρούγκερ ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια, συνέχισε ως μοντέλο και στο τέλος την κέρδισε η τέχνη του σινεμά.
Ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή ήταν αυτός της «Ωραίας Ελένης» στην ιστορική περιπέτεια του Γούλφγκανγκ Πίτερσεν, «Τροία».


Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κρούγκερ έχει συμπεριληφθεί σε λίστες περιοδικών για τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η Νταϊάν Κρούγκερ μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε δυο πόλεις: το Παρίσι και το Βανκούβερ.







1 σχόλιο:

  1. Οι 10 πιο σέξι ηρωίδες του Ταραντίνο
    Οι γυναίκες στις ταινίες του Ταραντίνο μοιάζουν με τον δημιουργό τους, στην πλειοψηφία τους είναι ανεξάρτητες, προκλητικές και ανατρεπτικές.

    Με αφορμή την ταινία «Django, ο Τιμωρός» που παίζεται στις αίθουσες, το Home Cinema αναζητά τα «κορίτσια» των ταινιών του Ταραντίνο, τα οποία κατέχουν ξεχωριστή θέση στις κινηματογραφικές του δημιουργίες.
    Ούμα Θέρμαν, Λούσι Λιου, Ντάριλ Χάνα, Chiaki Kuruyama, Βανέσα Φερλίτο, Μέρι Ελίζαμπεθ, Ροσάριο Ντόσον, Ρόουζ ΜακΓκόαν, Μέλανι Λορέντ, Νταϊάν Κρούγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts