menu

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Bob Dylan- Knockin' on Heaven's Door "Original"



Άνοιξαν οι Πύλες του Ουρανού.. Πόσο σημερινό….
Groupo YakiMusic ArtHunter Radio  
site /blogs by Yakim Gazaris

Μπορεί η επανάσταση να έλθει μέσα από ταινίες όπως ο Τζόκερ;


Συζητήσεις για την νέα ταινία με τον Τζόκερ μέσω της οποίας έντεχνα το Χόλυγουντ προσπαθεί να εκτονώσει την συσσωρευμένη αγανάκτηση που υπάρχει σε διάφορες χώρες στα καταπιεσμένα κοινωνικά στρώματα.

Σε μια διαφορετική εκδοχή αυτών που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια από τους Σούπερ ήρωες στον κινηματογράφο, επιχειρείτε μια επανάσταση που σε χώρες όπως η Αμερική μπορεί να συμβεί μόνο στον κινηματογράφο.

Σε κάποιο βαθμό βέβαια η ταινία αντικατοπτρίζει το κλίμα βίας που κυριαρχεί εδώ και χρόνια στην Αμερική και έχει οδηγήσει σε πολλές σφαγές σε διάφορα σημεία που πηγαίνει συνήθως για διασκέδαση ή αγορές το κοινό.

Αυτοί που πιστεύουν ότι ι επαναστάσεις γίνονται μέσα από ταινίες μπορούν να μένουν ικανοποιημένοι, αυτός άλλωστε θα ήταν και ο στόχος των δημιουργών, οι υπόλοιποι θα πρέπει να γυρίσουν στην καθημερινότητα της αναζήτησης τρόπου να εξοφληθούν τα δάνεια στις τράπεζες,  ιατρικής κάλυψης στα προβλήματα υγείας ή ακόμα και στην αναζήτηση στέγης ή τροφής..

Η ταινία έχει στοιχεία από Το κουρδιστό πορτοκάλι, τον Ταξιτζή, το King Of Comedy και γενικά Scorsese που ανεβαίνει όλο και περισσότερο στην εκτίμηση των φίλων του σινεμά.

Όσον αφορά την πραγματική επανάσταση, αυτή μπορεί να περιμένει. 

Ο Joaquin Phoenix είναι βέβαια όλη η ταινία και θα πρέπει να πάρει το όσκαρ που έχασε στο I Walk The Line

 – Η εξέγερση είναι ο πιο δύσκολος από όλους τους πολέμους.

Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

Τις επαναστάσεις δεν τις κάνουν οι πεινασμένοι, αλλά οι χορτάτοι που δεν έφαγαν τρεις μέρες.

Ανώνυμος

Μετά το Χόλιγουντ ο Ταραντίνο γράφει μυθιστόρημα


Μετά την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» ο σκηνοθέτης, Κουέντιν Ταραντίνο υπονόησε ότι το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του δεν θα προβληθεί στην κινηματογραφική οθόνη.
Σε συζήτηση με τον συνάδελφό του, Μάρτιν Σκορσέζε ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε ότι γράφει ένα μυθιστόρημα για έναν βετεράνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος απογοητεύεται από τον κινηματογράφο του Χόλιγουντ, όταν επιστρέφει από το μέτωπο.
Η συζήτηση δημοσιεύθηκε στο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού DGA Quarterly, στο οποίο οι δύο σκηνοθέτες συζητούν για τις τελευταίες τους ταινίες, τα προηγούμενα έργα και τα αγαπημένα τους φιλμ.
Για το μυθιστόρημα, ο Ταραντίνο εξηγεί: «Έχω αυτόν τον χαρακτήρα που ήταν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και είδε πολλή αιματοχυσία εκεί. Και τώρα είναι πίσω στο σπίτι του και είναι σαν τη δεκαετία του 1950 και δεν αντιδρά πλέον στις ταινίες. Τις βρίσκει ανώριμες μετά απ' όλα όσα έχει περάσει».
Η προσήλωση του Ταραντίνο στο μυθιστόρημα ενδέχεται να αφήσει τους θαυμαστές του να περιμένουν περισσότερο από το αναμενόμενο για την τελευταία του κινηματογραφική προσπάθεια. Ο σκηνοθέτης έχει προηγουμένως ανακοινώσει πως σχεδιάζει να αποσυρθεί μετά την 10η ταινία του.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο αναφέρει στη συνέντευξη ότι ο πρωταγωνιστής του βιβλίου -αποξενωμένος από τις ταινίες του Χόλιγουντ- αναζητά παρηγοριά στον ξένο κινηματογράφο: «Αρχίζει να ακούει για αυτές τις ξένες ταινίες από τους Κουροσάβα και Φελίνι... Και σκέφτεται: "Λοιπόν, ίσως να έχουν κάτι περισσότερο από αυτό το ψεύτικο υλικό του Χόλιγουντ"».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Joe Bonamassa & Beth Hart - I'LL TAKE CARE OF YOU - Lyrics



Η μουσική μας βοηθάει να επικοινωνούμε 
Εξαιρετικός ήχος ένα υπέροχο μείγμα!! 
Groupo YakiMusicArt Hunter site by Yakim Gazaris

Mademoiselle k - Grave



Η μουσική μας βοηθάει να επικοινωνούμε 

Groupo artHunter blogs by Yakim

Mademoiselle K - Sous Les Brûlures



Βουτώντας στα κρυστάλλινα νερά της μουσικής...
Groupo artHunter by Yakim Gazaris 🎧🔈

Jimmy Sax - Time



Η μουσική δε σταματά ποτέ
στο Groupo YakiMusicArtHunter 
by Yakim Gazaris

Chocolate Fest: Το φεστιβάλ πειρασμός πλησιάζει


Chocoholics και μη απανταχού ετοιμάζονται για το πιο γλυκό φεστιβάλ της πόλης, το Chocolate Fest, που έρχεται να μας αναστατώσει για δεύτερη φορά.

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 κι επειδή η σοκολάτα δεν χάνει ποτέ, επιστρέφει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ, στις 17 με 20 Οκτωβρίου, να μας θυμίσει πόση αδυναμία έχουμε στη σοκολάτα. Στην πρώτη απόπειρα, περισσότεροι από 30 χιλιάδες επισκέπτες κατέφτασαν για να απολαύσουν την καλλιτεχνική δημιουργία, τη ζαχαροπλαστική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά τη σοκολάτα κι αυτή τη φορά, κάτι μας λέει ότι η προσέλευση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.
afroditi_zaggana
Μέσα σε αυτές τις 4 ημέρες, εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, ειδικά διαμορφωμένα pop-up περίπτερα και γνωστοί pastry chefs θα παρουσιάσουν σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές και θα δημιουργήσουν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο μας  υλικό.

afroditi_zaggana
Μικροί και μεγάλοι Chocoholics θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν γευστικά και να αγοράσουν από συσκευασμένες σοκολάτες σε μια μεγάλη ποικιλία, μέχρι φρέσκες σοκολατένιες λιχουδιές που θα φτιάχνονται εκείνη ακριβώς τη στιγμή, μπροστά στα μάτια τους! Δεν θα λείπουν, φυσικά, ζεστά και κρύα ροφήματα όπως και μοναδικά παγωτά, που θα έχουν την τιμητική τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

afroditi_zaggana
Παράλληλα, όμως, με την πρωταγωνίστρια σοκολάτα, θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες δράσεις για όλες τις ηλικίες, ώστε οι επισκέπτες να μάθουν από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Στο μεταξύ, έχετε... 10 ημέρες να προετομαστείτε για το πιο γλυκό φεστιβάλ της πόλης! 

Info
Chocolate Fest
Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.
Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι
17 – 20 Οκτωβρίου 2019
Πέμπτη | 16:00 – 23:00, Παρασκευή | 16:00 – 23:00, Σαββάτο | 11:00 – 23:00, Κυριακή | 11:00 – 23:00
Γενική Είσοδος: 3€

Giusy Ferreri - Partiti adesso (Official Video)



η Μουσική και η Ζωή αλλιώς…
Groupo artHunter site by Yakim Gazaris 🎧🔈

Giorgia - Oronero (Official Music Video)



Όλα.. είναι αλλού
Groupo YakiMusicArt Hunter

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Aya Nakamura - Djadja (Clip officiel)



Βουτιά στους ήχους και όχι μόνο
Παρέα με τον Yakim Gazaris 🎧🔈

Funky House Funky Disco House #165💯BEST OF DEEP FUNKY HOUSE | Mixed By JAYC



Μουσική χωρίς όρια
by Yakim Gazaris

Funky & Disco House 70 & 80-90s Classics Mix ' DelMar.G Music


Τα όνειρα κι αν χάνονται δεν θα.. Μας προδώσουν  
by Yakim Gazaris

Πού βρίσκεται το πιο απομακρυσμένο εστιατόριο του κόσμου με Michelin;


Θα περίμενε κανείς ότι τα εστιατόρια με αστέρι Michelin θα βρισκόταν κάπου κεντρικά, σε μεγάλες πρωτεύουσες και μητροπόλεις. Όχι, όμως, κι αυτό.

Στα σκοτεινά βάθη του Tangafjøður, όχι και πολύ μακριά από την πρωτεύουσα των νησιών Φερόε, Tórshavn, οι αστακοί φημίζονται για το μέγεθος και τη νοστιμιά τους. Μαζί με τα γιγάντια μύδια και τα χτένια αποτελούν τους πιο σημαντικούς μαγειρικούς θησαυρούς των νησιών και κάποιο εστιατόριο, εκεί στον Βόρειο Ατλαντικά ανάμεσα στην Ισλανδία και τη Νορβηγία, ήξερε πώς να τα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο λόγος για το εστιατόριο Koks στην μικρή κωμόπολη του Kirkjubøur, το οποίο σερβίρει ένα μενού 17 πιάτων που κατάφερε να φέρει το πρώτο αστέρι Michelin στα νησιά. Κι όσο κι αν τέτοιες διακρίσεις συνήθως δεν πάνε σε κουζίνες που το κύριο χαρακτηριστικό στη γεύση των πιάτων τους είναι η… μούχλα, το εθνικό φαγητό των νησιών Φερόε είναι το Skerpikjøt -δηλαδή αρνάκι (συνήθως μπούτι) που κρεμιέται για μήνες στον αέρα (ταχύτητας 190 χιλιομέτρων/ώρα), κοντά στη θάλασσα, μέχρι να αρχίσει να αναπτύσσει στρώμα μπλε μούχλας- ενώ η ζύμωση και η παλαίωση είναι αγαπημένες τους τεχνικές. Αυτή η τεχνική εφαρμόζεται και στο ψάρι και το εστιατόριο Koks συμπεριλαμβάνει και τις δύο αυτές βερσιόν στο γκουρμέ μενού του και αν προσθέσετε σε αυτό κομπόστα ραβέντι που καθαρίζει τη γεύση, θαλάσσια φυτά, φύκια kelp ή ακόμη και θαλασσοπούλια με παντζάρι, καταλαβαίνετε ότι αυτό το μικρό εστιατόριο (σχεδόν) στην άκρη του κόσμου βρέθηκε μπροστά στην σκανδιναβική γαστρονομική επανάσταση. Το 2004, μάλιστα, οι σεφ της Σκανδιναβίας δημιούργησαν το νέο Μανιφέστο Σκανδιναβικής Κουζίνας, με στόχο την παραγωγή φαγητού που ήταν αγνό, απλό, ασφαλές και βιώσιμο. 
Το κλίμα στα νησιά Φερόε παρουσιάζει τις δικές του αμέτρητες προκλήσεις, ενώ οι sous chef έχουν πολλά ακόμη να αντιμετωπίσουν, ψάχνοντας για άγριο ξινόχορτο, αγγελική και αντράκλα αρκετές ώρες την ημέρα.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το να τρώει κανείς έξω εκεί δεν ήταν ποτέ από τις δυνατές παραδόσεις της περιοχής, αλλά αυτό άλλαξε χάρη στον επικεφαλής σεφ του Koks, Poul Andrias Ziska, του οποίου η μαεστρία τα άλλαξε όλα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση ότι το Koks κέρδισε αστέρι Michelin αμέσως οδήγησε σε εκατοντάδες κρατήσεις και το να βρει πλέον κάποιος τραπέζι εκεί δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αποτελεί, μάλιστα, πλέον μέρος της επιτυχίας των νησιών Φερόε στην προσέλκυση τουριστών, σε έναν προορισμό που χαρακτηρίζεται από αέρα, υγρασία και συννεφιά, αλλά εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχει να υπερηφανεύεται για ένα… απομακρυσμένο αστέρι Michelin.  

Best of Vocal Deep House Mix 2019 Relaxing Music



Η ζωή παλεύεται με όνειρα όχι με μιζέριες, πάψε να μετράς 
και να τα γειώνεις όλα, πάμε!!
by Yakim Gazaris

Under: ένα εστιατόριο 5,5 μέτρα κάτω από τη θάλασσα


Στο Lindesnes της Νορβηγίας έχει ανοίξει ένα υποβρύχιο εστιατόριο, που είναι και το μεγαλύτερο του κόσμου.

Πώς θα σας φαινόταν ένα γεύμα στον βυθό της θάλασσας; Αν πέρα από το φαγητό, σας εξιτάρει και η τοποθεσία ενός εστιατορίου, τότε το Under της Νορβηγίας πρέπει να μπει στη λίστα σας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο, που στη σάλα του μπορεί να φιλοξενήσει 100 άτομα για να δειπνήσουν βλέποντας το βυθό της θάλασσας και να γευτούν πιάτα εμπνευσμένα και με πρώτη ύλη από το νορβηγικό, θαλάσσιο οικοσύστημα.
Η είσοδος του εστιατορίου βρίσκεται, όπως είναι εύλογο, έξω από τον βυθό, όμως, στη συνέχεια το εστιατόριο «βυθίζεται» και οι επισκέπτες του μπαίνουν σε έναν κόσμο που δεν έχουν ξαναμπεί –τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο-, έχοντας την ευκαιρία να γευματίζουν όχι με θέα το μπλε της θάλασσας, αλλά μέσα σε αυτό, σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Στόχος του είναι, εκτός από τη μοναδικότητά του, ο κάθε επισκέπτης να καταλαβαίνει καλύτερα αυτό που γεύεται.

House Relax 2019 (New and Best Deep House Music | Chill Out Mix #15)



Εγώ  εσείς .....Και τα νοητά μουσικά ταξίδια μας
by Yakim Gazaris

90's Popular Song's (Deep-House / House Mix )



Η μουσική δε σταματά ποτέ
Στο 
blogs YakiMusicArt Εν λευκώ

Πώς φτιάχνουν τα τέλεια αυγά σκραμπλ οι διεθνείς σεφ;


Όσοι αγαπούν τα αυγά, σίγουρα τα λατρεύουν και στη σκραμπλ μορφή τους. Δεν είναι, όμως, πάντα τόσο εύκολο να τα «πετύχουμε». Γι’ αυτό και διεθνείς σεφ μοιράζονται τα μυστικά τους για τα τέλεια αυγά σκραμπλ, ώστε την επόμενη φορά να τα απολαύσουμε στο μέγιστο.

Imagine Dragons - Bad Liar



Ποζάρει αισθαντικά
Groupo artHunter by Yakim Gazaris 🎧🔈

David Gilmour - Island Jam

 

Popular Posts